Smörgåsbord
Alla klassiska recept i modern tappning ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2009-09-21
Mediakontakt: Bokförlaget Max Ström Press
»220 stycken mumsbitar«Sundsvalls TidningDetta är den största och mest heltäckande bok om smörgåsbordet som någonsin har gjorts. Här finns alla de klassiska recepten serverade på ett helt nytt sätt. De två prisbelönta kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat smörgåsbordet i grunden genom att servera rätterna i portionsbitar. Det gör smörgåsbordet ännu mer aptitligt och ger det en modern touch. Boken innehåller mer än 220 recept - allt som någonsin kan tänkas förekomma på ett smörgåsbord. Här finns det klassiska småvarma som är självklart på bordet, och över 30 olika inläggningar av sill, men också recept på helt nya smårätter och med fler vegetariska inslag än det traditionella. Här finns även recept på smörgåsbordets alla såser och sallader. Boken gör det lätt att skapa ditt eget personliga smörgåsbord som kanske är anpassat efter årstider, eller för ett speciellt sammanhang, exempelvis studentexamen eller femtioårsfest.Smörgåsbord är en svensk företeelse som har erövrat världen. Efter Gert Klötzkes och Niclas Wahlströms internationella framgångar har nu även det nya svenska smörgåsbordet börjat bli omtalat.Sagt om Smörgåsbord»Om det saknas uppslag till årets julbord finns det goda möjligheter till inspiration i nya boken Smörgåsbord [...] Boken är stilren och har potential att få många hundöron.«Restauratören»220 stycken mumsbitar«Sundsvalls Tidning»veritabelt praktverk«FRISK BRIS
Detaljerad fakta
Fotograf: Per Erik Berglund Formgivare: Donald Boström Mått: 227 x 276 x 25 mm Vikt: 1441 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171261700 (2009-09-21)