Gert Klötzke

Är en av våra mest välmeriterade kockar såväl här hemma som internationellt. Sedan han blev Årets kock 1986 har han vunnit de flesta priser som går att vinna, nu senast Special Award of the Jury vid Gourmand World Cook Book Awards för sin bok Skogens mat. Gert Klötzke var fram till 2006 lagledare för Svenska Kocklandslaget som under hans ledning tog ett VM- och två OS-guld, en bedrift som inget annat kocklandslag lyckats med. Gert Klötzke är numera verksam som professor i gastronomi vid Umeå universitet.

Utgivning

Gert Klötzke

Gert Klötzke

Är en av våra mest välmeriterade kockar såväl här hemma som internationellt. Sedan han blev Årets kock 1986 har han vunnit de flesta priser som går att vinna, nu senast Special Award of the Jury vid Gourmand World Cook Book Awards för sin bok Skogens mat. Gert Klötzke var fram till 2006 lagledare för Svenska Kocklandslaget som under hans ledning tog ett VM- och två OS-guld, en bedrift som inget annat kocklandslag lyckats med. Gert Klötzke är numera verksam som professor i gastronomi vid Umeå universitet.

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker, författare och fotografer