En God Jul

Malin Landqvist, Kalle Landqvist

Utgivningsdatum: 2005-10-21

Julen är en högtid som präglas av samvaro och god mat. Men måste julbordet se ut som det alltid har gjort? Malin Landqvist och Kalle Landqvist har gjort en nyskapande kokbok med ett hundratal recept . Här finns nya och spännande inslag som filodegsknyten med getost, honung och färska fikon, saffransdoftande grönsakscasserole samt fyllda apelsiner med marängtäcke. Men här finns också klassiska rätter som sill, julskinka och Janssons frestelse. Och förutom hemgjord glögg får vi bl a recept på en julröd varm tranbärsdrink. Här finns även julgodis, bakverk, bröd och hela menyförslag. Det här är den heltäckande julboken för det moderna svenska köket!
Malin Landqvist och Kalle Landqvist är syskon och har i flera år arbetat tillsammans med att förnya det klassiska svenska köket. De medverkar kontinuerligt i bl a Allt om Mat och Elle à la Carte. De är dessutom matskribenter i tidningen Vi.

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Lena Koller Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 221 x 279 x 23 mm Vikt: 1288 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171260154 (2005-10-21)

Fler böcker av författaren

En God Jul

Malin Landqvist, Kalle Landqvist

Utgivningsdatum: 2005-10-21

Julen är en högtid som präglas av samvaro och god mat. Men måste julbordet se ut som det alltid har gjort? Malin Landqvist och Kalle Landqvist har gjort en nyskapande kokbok med ett hundratal recept . Här finns nya och spännande inslag som filodegsknyten med getost, honung och färska fikon, saffransdoftande grönsakscasserole samt fyllda apelsiner med marängtäcke. Men här finns också klassiska rätter som sill, julskinka och Janssons frestelse. Och förutom hemgjord glögg får vi bl a recept på en julröd varm tranbärsdrink. Här finns även julgodis, bakverk, bröd och hela menyförslag. Det här är den heltäckande julboken för det moderna svenska köket!
Malin Landqvist och Kalle Landqvist är syskon och har i flera år arbetat tillsammans med att förnya det klassiska svenska köket. De medverkar kontinuerligt i bl a Allt om Mat och Elle à la Carte. De är dessutom matskribenter i tidningen Vi.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Genre: Mat & dryck Fotograf: Lena Koller Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 221 x 279 x 23 mm Vikt: 1288 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171260154 (2005-10-21)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker, författare och fotografer