Fett för ett gott liv
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2024-01-04
Recensionsdag: 2024-01-04
Mediakontakt: Bokförlaget Max Ström Press
Kroppen behöver fett och rätt sorts fett kan göra oss starkare och friskare, medan fel sorts fett kan få motsatt effekt. Så hur ska man veta? Vad finns det för olika fetter? Hur väljer jag rätt? Och blir man inte fet av fett?
I denna bok får vi följa Fernando Di Luca på en spännande resa, från världspolitik via laboratorier, hållbarhetsforskning och matkultur och hela vägen fram till ditt matbord. Denna berättelse landar i över 35 recept på härliga medelhavsmåltider, med precis lagom mycket av det goda fettet.
Fernando Di Luca har under decennier fått en djup kunskap om olivolja. Som pensionär har han blommat ut som en passionerad folkbildare och rättfram debattör.
Innehållet är faktagranskat av Mai-Lis Hellénius – professor, överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset och specialist på hur man förebygger hjärt-kärlsjukdom med rätt mat och klok livsstil.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2024-01-04 Genre: Hälsa, relationer och personlig utveckling Fotograf: Ulrika Pousette Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Familj och hälsa, Mat och dryck, Världen Antal sidor: 168 Mått: 202 x 257 x 22 mm Vikt: 796 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171266057 (2024-01-04)