Tommy Myllymäki

Tommy Myllymäki (f 1978) är kocken som började sin bana i köket på den italienska familjen Campoglianis restaurang i Flen. För Olivolja har han plockat fram sina rötter och kombinerat dem med sin nutida matlagning. Alla recept har olivolja som omistlig ingrediens eller smaksättning. 2025 är Myllymäki Sveriges kanske allra mest framstående kock, med inte minst vinst av både silver och brons i mästerskapet Bocuse d’Or. I dag driver han bland annat tvåstjärniga Michelinrestaurangen Aira på Djurgården i Stockholm. Tommy är även en hårt tränande löpare, uppskattad TV-personlighet samt författare till sju egna kokböcker.

Tommy Myllymäki

Tommy Myllymäki (f 1978) är kocken som började sin bana i köket på den italienska familjen Campoglianis restaurang i Flen. För Olivolja har han plockat fram sina rötter och kombinerat dem med sin nutida matlagning. Alla recept har olivolja som omistlig ingrediens eller smaksättning. 2025 är Myllymäki Sveriges kanske allra mest framstående kock, med inte minst vinst av både silver och brons i mästerskapet Bocuse d’Or. I dag driver han bland annat tvåstjärniga Michelinrestaurangen Aira på Djurgården i Stockholm. Tommy är även en hårt tränande löpare, uppskattad TV-personlighet samt författare till sju egna kokböcker.

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker, författare och fotografer