Mat med guldkant

Författare: Catarina König

Utgivningsdag: 2025-03-15
Recensionsdag: 2025-03-15

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Catarina König signum är enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter.
Här finner du allt du behöver för att skapa en trerättersmeny med extra guldkant som kan inspirera till en härlig spontanmiddag med grannen eller varför inte en romantisk supé på tu man hand.

Catarina bjuder på allt från lyxig mingeltilltugg som söta löjromssemlor, asiatiska smakbomber, het räkröra på friterad gyoza till paradrätter som steamed buns med långbakad fläsksida, och hälleflundra med sparriscrudité. Till efterrätt blir det friterad munk och vit chokladglass toppad med muskot-kolasås eller Catarinas variant på marängsviss med salt maräng.

Missa inte heller Catarinas tips och trix i köket, både när det gäller smaker, uppläggningar och menytänk.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2025-03-15 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789171266637 (2025-03-15)

Mat med guldkant

Författare: Catarina König

Utgivningsdag: 2025-03-15
Recensionsdag: 2025-03-15

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Catarina König signum är enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter.
Här finner du allt du behöver för att skapa en trerättersmeny med extra guldkant som kan inspirera till en härlig spontanmiddag med grannen eller varför inte en romantisk supé på tu man hand.

Catarina bjuder på allt från lyxig mingeltilltugg som söta löjromssemlor, asiatiska smakbomber, het räkröra på friterad gyoza till paradrätter som steamed buns med långbakad fläsksida, och hälleflundra med sparriscrudité. Till efterrätt blir det friterad munk och vit chokladglass toppad med muskot-kolasås eller Catarinas variant på marängsviss med salt maräng.

Missa inte heller Catarinas tips och trix i köket, både när det gäller smaker, uppläggningar och menytänk.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2025-03-15 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789171266637 (2025-03-15)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker, författare och fotografer