Bokförlaget Max Ström, 2020-07-09

Foto: Pelle T Nilsson/SPA

Upptäck Sverige – med kronprinsessan Victoria

Lagom till Kronprinsessans födelsedag ger Max Ström ut boken Upptäck Sverige – med kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan Victoria:

– Jag hoppas att denna bok ska fungera som inspiration till att upptäcka mer av Sveriges rika och varierande natur. Och även om det finns många möjligheter att resa i Sverige så kan man uppleva något nytt precis där man bor.

Sverige när det är som vackrast

Kronprinsessan Victoria har under två års tid vandrat genom Sveriges samtliga landskap. Med vandringarna ville hon uppleva olika delar av Sverige under olika årstider, samt lyfta fram vår unika och variationsrika natur. I detta storslagna praktverk får vi följa med Kronprinsessan genom hela landet och med hjälp av de bästa naturfotograferna möter vi svensk natur när den är som allra vackrast.

Kronprinsessans personliga kommentarer

Boken Upptäck Sverige – med kronprinsessan Victoria innehåller hundratals fantastiska bilder – här finns skärgårdarna, skogarna, sjöarna och fjällen. I boken kommenterar Kronprinsessan på ett personligt sätt Sveriges rika natur.

Om författaren

Johan Erséus har skrivit ett flertal böcker utgivna på Max Ström. Han är journalist men arbetar även som redaktör och har översatt ett dussin fackböcker.