Bokförlaget Max Ström, 2022-10-03

Influencern Angelica Larsson fickparkerar med långtradare – och skriver bok

Lastbilschaufför har blivit ett självklart yrkesval för många tjejer. Men inte alla har 1,6 miljoner följare på vägen. Nu skriver Angelica Larsson bok om sina vägval.

Angelica Larsson är den unga lastbilschauffören som också blev influencer. Numera är hon en av världens största i truckervärlden, med över 1,6 miljoner följare i sociala medier. Hon delar filmer och bilder från sin vardag, när hon kör genom natten, fickparkerar långtradare eller kör lastbil i djupa gruvor.

I boken Vägval berättar hon den fascinerande berättelsen om sitt liv och den krokiga vägen till lycka. Hon har ställts inför svåra beslut och har inte alltid gjort de vanligaste valen. Trots yttre framgång hade hon det svårt privat, men när hon lämnade en destruktiv relation fann hon glädje och oberoende ute på vägen.

Lastbilen blev ett slags frihetsmaskin, och på bara några år har hon blivit en av världens största influencers inom truckervärlden. I boken avslöjar hon hur hon blev självständig, stark och sann mot sig själv. Vägval är dessutom fylld med bilder och fantastiska fakta om allt från Sveriges vackraste vägar till konsten att backa med släp.

För mer information och recensionsexemplar kontakta:

Ingrid Embäck, PR- & kommunikationsansvarig, +46 (0) 735 000 114, press@maxstrom.se