Bokförlaget Max Ström, 2024-03-17

Aldrig tidigare publicerade bilder på Avicii i ny omfattande bok

Nu släpps boken Avicii: Tim Bergling – Hans liv och musik, en fotografisk hyllning till Tim Berglings musikaliska gärning. I boken får man följa hans liv i bilder – från barndomen, via några av hans största spelningar, till en betydligt mer privat Tim. Boken innehåller ett stort antal fotografier som aldrig tidigare har publicerats.

— Det känns väldigt fint att få hedra Tim med denna bok. Vi får hela tiden höra om hur mycket han och hans musik har betytt för människor. Vi hoppas att ni ska tycka om den här fotografiska resan och berättelsen om Tim, säger Tim Berglings föräldrar Klas Bergling och Anki Lidén.

Hur vet man när en ny stjärna föds? När förstår man att det som just nu sker för alltid kommer att förändra framtiden? När Tim Bergling höjde sin hand över publiken i en ikonisk gest fick han inte bara folkhavet att vibrera, han omdefinierade också hela den elektroniska dansmusiken.

Foto: The-Great-Saltair-Magna

Avicii: Tim Bergling – Hans liv och musik är en hyllning till Tim Bergling och det arv han lämnade efter sig. Boken släpps på svenska den 5 mars och kort därefter även på engelska.