Very Swedish

Annica Triberg

Utgivningsdag: 2007-05-25
Recensionsdag: 2007-05-25

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

This is a pleasant tribute to Swedish gastronomy, presenting classic dishes from the archipelagos, forests, lakes and mountains, as well as recipes from the new Swedish cuisine.Annica Triberg takes us on a journey through Sweden. Together with chef Lena Salomonsson and photographer Per Ranung, she offers up recipes and culinary curiosities in a delightful mixture that together make up a smorgasbord of food and flavors to yearn for.Annica Triberg is one of Sweden’s most famous food writers and a former editor-in-chief of Gourmet magazine. She has written some thirty books, many with a gastronomic focus. The Swedish edition of this book is entitled Längtans mat.Very Swedish är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Boken utkommer även i en svensk utgåva, med titeln Längtans mat.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-05-25 Thema-kod: Mått: 235 x 262 x 20 mm Vikt: 982 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171260994 (2007-05-25)

Fler böcker av författaren

Very Swedish

Annica Triberg

Utgivningsdag: 2007-05-25
Recensionsdag: 2007-05-25

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

This is a pleasant tribute to Swedish gastronomy, presenting classic dishes from the archipelagos, forests, lakes and mountains, as well as recipes from the new Swedish cuisine.Annica Triberg takes us on a journey through Sweden. Together with chef Lena Salomonsson and photographer Per Ranung, she offers up recipes and culinary curiosities in a delightful mixture that together make up a smorgasbord of food and flavors to yearn for.Annica Triberg is one of Sweden’s most famous food writers and a former editor-in-chief of Gourmet magazine. She has written some thirty books, many with a gastronomic focus. The Swedish edition of this book is entitled Längtans mat.Very Swedish är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Boken utkommer även i en svensk utgåva, med titeln Längtans mat.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-05-25 Thema-kod: Mått: 235 x 262 x 20 mm Vikt: 982 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171260994 (2007-05-25)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker, författare och fotografer