Friendly Bread

Stefan Wettainen, Oscar Målevik, Karin Moberg

Utgivningsdatum: 2013-01-20

»Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«DN.»Fantastiska recept«ELLE Mat & Vin Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.

Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.

Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2013-02-04 Genre: Mat & dryck Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Cornelia Waldersten Thema-kod: Kokböcker Mått: 202 x 268 x 20 mm Vikt: 768 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171262585 (2013-01-20)

Friendly Bread

Stefan Wettainen, Oscar Målevik, Karin Moberg

Utgivningsdatum: 2013-01-20

»Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«DN.»Fantastiska recept«ELLE Mat & Vin Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.

Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.

Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2013-02-04 Genre: Mat & dryck Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Cornelia Waldersten Thema-kod: Kokböcker Mått: 202 x 268 x 20 mm Vikt: 768 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789171262585 (2013-01-20)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker, författare och fotografer