Friendly Bread - Max Ström
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Friendly Bread

Baka glutenfritt från baguette till brownie
  • Finns i butik senast 2013-02-04
  • ISBN: 9789171262585
  • Genre: Kokböcker
Köp

»Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«
DN.

»Fantastiska recept«
ELLE Mat & Vin 

Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.

Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.

Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!

 

Recensionsdatum 2013-02-04
Mer om...
  • Författare

    Flera författare
  • Recensionsdatum:

    2013-02-04
  • ISBN:

    9789171262585
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2013
  • Bredd:

    202 mm
  • Höjd:

    268 mm
  • Djup:

    20 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,768 kg
  • Fotograf:

    Stefan Wettainen
  • Formgivare:

    Cornelia Waldersten
Författaren
Stefan Wettainen

Stefan Wettainen

Karin Moberg är entreprenören bakom bageriet FriendsOfAdam, som bakar gluten-, vete- och laktosfritt och levererar bröd till många av de bästa restaurangerna i Sverige. Karin har skrivit texterna i boken och har under flera år jagat idéer, inspiration och råvaror världen över. Oscar Målevik är en nyskapande bagare som står för recepten i boken. Stefan Wettainen är en erfaren matfotograf som tidigare har medverkat i ett flertal kokböcker.

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Oscar Målevik

Oscar Målevik

Karin Moberg är entreprenören bakom bageriet FriendsOfAdam, som bakar gluten-, vete- och laktosfritt och levererar bröd till många av de bästa restaurangerna i Sverige. Karin har skrivit texterna i boken och har under flera år jagat idéer, inspiration och råvaror världen över. Oscar Målevik är en nyskapande bagare som står för recepten i boken. Stefan Wettainen är en erfaren matfotograf som tidigare har medverkat i ett flertal kokböcker.

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Visa alla författare
Mer om...
  • Bokförlaget Max Ström
  • Kyrkslingan 11
  • 111 49 Stockholm