Karin Bojs

Karin Bojs har arbetat med vetenskap på Dagens Nyheter i femton år, som vetenskapsredaktör och som chef för vetenskapsredaktionen. Hon har blivit utsedd till hedersdoktor vid Stockholms universitet för sina insatser och har fått både Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens vetenskapliga mediepris och Kunskapspriset som delas ut av Nationalencyklopedin. Hon har flera års erfarenhet av professionell livsmedelstillverkning och är entusiastisk hobbyodlare och grönsakssyrare.


Böcker av Karin Bojs

Nobelfesten - nya recept och klassiska menyer

Utsedd till "Årets bästa kokbok, alla kategorier", i samband med Måltidsakademiens prisutdelning på Sveriges...

» Läs mer

The Nobel Prize Cookbook

The Nobel Banquet is the most prestigious banquet in the world, and over the years the food served has gained...

» Läs mer

Syra själv - Konsten att förädla grönsaker med hälsosamma bakterier

»Syra små rätter [. . . ] Att syra grönsaker är ett perfekt sätt att bevara sommarens skörd så att den går att...

» Läs mer

Författarnytt
Katalog


                                                                          

Nyheter
Fredag 24-3 2017

Vägen ut finns här inne belönades av Svensk Bokkonst

Den 23 mars 2017 utsågs vinnarna i Svensk Bokkonst 2016. Bland de vinnande bidragen fanns Vägen ut finns här inne av Jesper Waldersten.

Onsdag 30-11 2016

Renata Chlumska besteg NK

» Nyhetsarkiv
Sociala nätverk

Besök oss på Facebook

Besök oss på Twitter

Besök oss på YouTube

Bokförlaget Max Ström Kyrkslingan 11 111 49 Stockholm Telefon 08-545 043 00 Fax 08 545 043 11 Epost info@maxstrom.se
Stäng popupfönstret

Stäng popupfönstret