Gert Klötzke


Är en av våra mest välmeriterade kockar såväl här hemma som internationellt. Sedan han blev Årets kock 1986 har han vunnit de flesta priser som går att vinna, nu senast Special Award of the Jury vid Gourmand World Cook Book Awards för sin bok Skogens mat. Gert Klötzke var fram till 2006 lagledare för Svenska Kocklandslaget som under hans ledning tog ett VM- och två OS-guld, en bedrift som inget annat kocklandslag lyckats med. Gert Klötzke är numera verksam som professor i gastronomi vid Umeå universitet.


Böcker av Gert Klötzke

Nobelfesten - nya recept och klassiska menyer

Utsedd till "Årets bästa kokbok, alla kategorier", i samband med Måltidsakademiens prisutdelning på Sveriges...

» Läs mer

The Nobel Prize Cookbook

The Nobel Banquet is the most prestigious banquet in the world, and over the years the food served has gained...

» Läs mer

Soppor och bröd

Soppa och bröd kan vara en fantastisk vardagsmiddag, men också en riktig festmåltid. I denna bok delar den...

» Läs mer

Smörgåsbord

»220 stycken mumsbitar«Sundsvalls TidningDetta är den största och mest heltäckande bok om smörgåsbordet som...

» Läs mer

The Swedish Smörgåsbord

»220 stycken mumsbitar«Sundsvalls TidningThis is the biggest, most comprehensive book ever produced on the...

» Läs mer

Författarnytt
Katalog


                                                                          

Nyheter
Fredag 24-3 2017

Vägen ut finns här inne belönades av Svensk Bokkonst

Den 23 mars 2017 utsågs vinnarna i Svensk Bokkonst 2016. Bland de vinnande bidragen fanns Vägen ut finns här inne av Jesper Waldersten.

Onsdag 30-11 2016

Renata Chlumska besteg NK

» Nyhetsarkiv
Sociala nätverk

Besök oss på Facebook

Besök oss på Twitter

Besök oss på YouTube

Bokförlaget Max Ström Kyrkslingan 11 111 49 Stockholm Telefon 08-545 043 00 Fax 08 545 043 11 Epost info@maxstrom.se
Stäng popupfönstret

Stäng popupfönstret